El CD Blanes crea el primer equip de futbol inclusiu a la Vila

Des del Club Deportiu Blanes vam presentar a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Blanes el nostre nou projecte de futbol inclusiu.

Un acte al qual van assistir membres de la Junta del club encapçalada pel president Iván Alaminos i vice president Mikel Gallego, així com Olga López, regidora d'Educació, i Carlos Garzón, regidor d'Esports. També van ser present Sandra Surís y Daniel Comino, les persones que lideren "Invencibles", denominació que tindran els dos equips amb els quals comptarà el CD Blanes aquesta nova temporada.

La intenció és poder oferir les eines necessàries perquè infants, joves i adults puguin gaudir del futbol amb la professionalitat i l'equitat que mereixen. També donem les gràcies a la Sandra i al seu equip d'Invencibles per ajudar-nos a fer-ho possible.

Els entrenaments començaran el dia 1 d'octubre a l'Estadi de futbol de la Ciutat Esportiva de Blanes els dimecres en dues franges horàries; de 18:45h a 19:45h per nens i nenes de 6-16 anys i de 19:45 a 20:45 per majors de 17. Pel que fa a les inscripcions per formar part de l'equip el club posarà a disposició un equip socioesportiu liderat per la Sandra (636 90 82 62) encarregat d'atendre a les famílies per a valorar les característiques i necessitats dels infants i adults.

Apostem per la inclusió i per l'esport per a tothom amb l’objectiu de treballar per a un món més inclusiu, de tothom, així com lluitar perquè qualsevol persona tingui les mateixes oportunitats.