Campanya de socis 2022/2023

Campanya de socis 2022/2023 “Somiem Junts”. Una campanya que convida a blanencs i blanenques a sumar-se al club de futbol del nostre poble.

Campanya de socis 2022/2023 "Somiem Junts".

Us presentem la campanya de socis 2022/2023 “Somiem Junts”.

Una campanya que convida a blanencs i blanenques a sumar-se al club de futbol del nostre poble. Un Club centenari que porta en actiu des de 1913 i que ha vist passar àvies, avis, mares, pares, fills i filles. Un Blanes que ens va fer somiar als 90’ amb la consecució de la primera Copa Catalunya de la història, el primer ascens a Tercera Divisió i èxits destacats del nostre futbol base com la disputa de la Preferent Catalana amb el Juvenil, aleshores la màxima categoria autonòmica.

També vam somiar als anys 2000, quan vam aconseguir 4 ascensos consecutius fins a tornar, per segon cop, a Tercera Divisió. També vam créixer fins a tenir aproximadament 500 jugadors al futbol base, tot un orgull.

Avui, any 2022 i a punt de fer 110 anys, volem convidar-vos a seguir escrivint junts la nostra història i, perquè no, tornar a somiar en nous èxits. A tornar a creure en nosaltres. Volem seguir creixent any rere any i no volem fer-ho sense vosaltres, sense la gent del nostre poble i tots aquells i aquelles que en algun moment de la vostra vida heu defensat amb orgull el blanc i el blau de la nostra samarreta així com el nostre escut.

Junts, serem més forts. Somiem junts! Fes-te soci/a del Blanes!

Més informació