Juani Cotano: «Espero veure els jugadors que he vist en entrenaments i partits de pretemporada, amb aquesta intensitat i actitud»

El míster del primer equip, Juani Cotano, va passar ahir dimarts pels micròfons del programa esportiu de Ràdio Blanes «La Llotja Dels Esports Blanencs» per explicar com afronta l’equip el primer partit de lliga de Segona Catalana (Subgrup 1b) d’aquest pròxim diumenge contra el Torroella (17 h).

El Blanes no va jugar en la primera jornada de lliga donada la situació imparella del grup (11 equips). En aquest sentit, el míster comentava que «prefereixo començar descansant, abans que fer-ho en les jornades finals que és on t’estàs jugant més coses, i potser depens d’altres resultats, d’altres equips, així que prefereixo que sigui així, que ens ho treiem de sobre i poder encarar ja el partit contra el Torroella i preparar-ho el millor possible aquesta setmana». També ha fet referència al fet que encara no té l’onze inicial definit, ja que afirma que té «les idees de com vull fer-li mal al Torroella després de veure’l aquest cap de setmana, però l’onze perfilat encara no està. Encara queda una setmana, hem de preparar-nos tots, competir entre nosaltres per tal que el diumenge estiguin els millors disponibles per jugar». El míster també ha estat qüestionat sobre quin Blanes vol veure en aquesta estrena lliguera. «Espero veure els jugadors que he vist en entrenaments i partits de pretemporada, amb aquesta intensitat, actitud, minimitzant els errors i augmentant les virtuts que creiem que tenim, que siguem un equip, que els onze, més els suplents, més els no convocats formem tots un mateix grup i una mateixa pinya. Que l’ambient que es respira al vestuari es traslladi al camp, amb actitud i treball. I sobretot que ells s’ho passin bé, juguem al futbol per passar-nos’ho bé, per gaudir-lo, amb feina, però per passar-ho bé». Per últim, Cotano va veure en directe la derrota del Torroella a Tossa (3-1) i va tenir paraules per analitzar al seu primer rival en lliga. «És un equip que té clar a què vol jugar, amb gent molt jove. Durant la primera part van jugar de tu a tu amb el Tossa, però després a la segona part a causa d’errors puntuals es van venir una mica abaix. Crec que en aquesta categoria, i sobretot amb aquest format que hi ha, són partits en els quals sempre competeixes amb equips molt propers i sempre és tot més agressiu, emotiu, i seran difícils tots els resultats, aquesta jornada han estat molt justos. Això em porta a pensar que cada partit serà un tot o res. Són gent que aniran per totes després de la derrota contra el Tossa i voldran els 3 punts. Aquí nosaltres hem de tenir l’ambició i igualar i, sobretot, augmentar la seva actitud».

El partit es disputarà al Camp Municipal d’esports de Torroella de Montgrí aquest diumenge 11 d’octubre a les 17 h amb motiu de la segona jornada de lliga de la Segona Catalana Subgrup 1B.

Fotografía: Aitor Roger.

 

Deja un comentario