ÚLTIMA HORA: Ja sabem la data de la presentació del CD Blanes

Així és! El nostre Club ja té tot preparat per a fer que el dia de la presentació sigui una gran  festa!

I aquesta presentació serà el proper dissabte dia 2 de Febrer! El primer equip jugarà a casa a les 18:15h contra l’Hostalric i la presentació es farà abans d’aquest enfrontament.

Els jugadors del futbol base estaran convocats al camp a les 15:45 i llavors es procedirà a reunir-se amb els seus equips. L’assistencia de jugadors i entrenadors és obligatòria i hauran de venir vestits amb el xandall Joma o Kelme del Club que s’utilitza per anar als partits. Sobre les 16:30h començaria l’acte al nostre camp, que concluirà amb una xocolatada per a tots els jugadors.

Després, com ja hem dit, el Primer Equip juga un partit molt important contra l’Hostalric, per intentar seguir líder amb l’aventatge que té fins ara amb els perseguidors i apropar-se cada vegada més a l’objectiu establert.

Deja un comentario